Retsept

Tomatisupp

Tomatisupp

Küpsetusaeg: 26-33 minutit

Ettevalmistamisaeg: 15 minutit

Koostisosad

Serveerimised: 4

750 g küpseid tomateid; 2 supilusikatäit oliiviõli; 1 õhukeselt viilutatud sibul; 1 purustatud küüslauguküüs; 1 supilusikatäis tomatikastet; 1 hakitud porgand; 5 dl juurvilja- või kanapuljongit; 1 teelusikatäis suhkrut

Ettevalmistamine

1.Viilutage tomatid ja keetke 6-8 minutit 750 W võimsusel kuni nahk muutub kergestieemaldata-vaks. 2.Valage küüslauk ja õli madalasse nõusse ja praadige 3-4 minutit 750 W võimsusel. 3.Lisage tomatikaste ja hakitud porgand, katke kinni ja praadige veel 4-5 minutit. 4.Segage sisse suhkur. 5.Katke uuesti kinni ja praadige 8-10 minu- tit 750 W võimsusel. 6.Segage, kuni segu ained on lõplikult lahustunud. 7.Kallake juurde juurvilja- või kanapuljong ja keetke katmatult 5-6 minutit 750 W võimsusel.