Retsept

Sibulasupp

Sibulasupp

Küpsetusaeg: 10 minutit

Ettevalmistamisaeg: 10 minutit

Koostisosad

Serveerimised: 2

200 g sibulaid; 2 supilusikatäit võid või margariini; 21/2 klaasi puljongit; 1 loorberileht; soola, pipart

Ettevalmistamine

1.Koorige ja viilutage sibulad. 2.Asetage sibulaviilud koos võiga nõusse. 3.Katke ja praadige 4 minutit 750 W võimsusel. 4.Lisage puljong ja loorberileht ning jätkake keetmist 5-6 minutit täisvõimsusel, kuni supp hakkab keema. 5.Lisage soola ja pipart.

Whirlpooli nõuanded

Valage supp kahele supitaldrikule. Lõigake kaks leivalõiku kuubikuteks ja lisage supile, riputades 40 g Parmesan- juustuga üle. Grillige ühe taldriku haaval mikrolaineahjus, kuni juust on sulanud ja muutunud kuldseks.