Retsept

Sealiha sibula ja pipraga

Sealiha sibula ja pipraga

Küpsetusaeg: 20-22 minutit

Ettevalmistamisaeg: 15 minutit

Koostisosad

Serveerimised: 4

400 g kuubikuteks lõigatud sealiha; 1-2 sibulat; 2-3 pipart (valige erinevat värvi piprakaunad); 2-3 supilusikatäit soja või õli; 1 supilusikatäis kartulitärklist + 2 supilusikatäit vett; 2 supilusikatäit koort + natuke piima; soola ja pipart

Ettevalmistamine

1.Koorige ja lõikuge sibulad, eemaldage piprakaunadest seemned ja lõigake kaunad õhukesteks ribadeks. 2.Asetage liha ja sibulad koos õli või sojaga mikrolaineahjus kasutatavasse vormipotti ja segage kõik omavahel hästi läbi. 3.Katke toit kinni ja küpsetage võimsusel 750 W 10 minutit. 4.Lisage piprad, segage, katke toit ja jätkake küpsetamist võimsusel 500 W 8-10 minuti vältel. Kui vormiroog keeb liiga tugevasti, siis vähendage võimsust. 5.Segage kartulitärklis veega ja valage segu lihale peale, katke vormiroog kinni ja küpse- tage toitu kahe minuti jooksul võimsusel 750 W. 6.Lahjendage koort vähese piimaga ja vala- ge see vormiroale, segage rooga, katke see kinni ja jätke enne serveerimist 10 minutiks seisma.