Retsept

Manna Gnocchi

Manna Gnocchi

Küpsetusaeg: 10-12 minutit

Ettevalmistamisaeg: 30 minutit + ooteaeg

Koostisosad

Serveerimised: 4

250 g mannat; 100 g võid; 8 supilusikatäit riivjuustu; 3 munarebu; 1 l piima; 2 supilusikatäit leivapuru riivitud muskaatpähkel; soola ja pipart

Ettevalmistamine

1.Valage piim mikrolainekindlasse anumas- se ja lisage näputäis soola.Kuumutage 8-10 minutit 750 W võimsusel. 2.Valage manna kuuma piima sisse ja segage hästi, et ei tekiks tükke. 3.Keetke mannasegu 4-5 minutit 750W võimsusel, segage mitu korda. 4.Kui manna on keedetud, lisage 30 g võid, kaks supilusikatäit riivjuustu, kolm muna- rebu, näputäis pipart ja muskaatpähklit ning vajadusel soola. 5.Valage manna võitatud alusele ja määrige labidakese abil ühtlase 1 cm kihina laiali. Laske jahtuda. 6.Kui manna on külm, lõigake sellest välja umbes 3-sentimeetrise diameetriga ringid. 7.Määrige pruunistusanum vähese võiga. 8.Paigutage Gnocchi pruunistusanumasse, lisage mõned tükid võid ja riputage riivjuus- tuga üle. 9.Paigutage järgmised Gnocchi kihid püra- miidjalt, lisades igale kihile võid ja riiv- juustu. 10. Lõpuks riputage gnocchi riivjuustu ja leivapuruga üle ning küpsetage veel 10-12 minutit pruunistusrezhiimil, kuni gnocchi on kuldpruun.