Retsept

Lihakaste

Lihakaste

Küpsetusaeg: 12-14 minutit

Ettevalmistamisaeg: 10 minutit

Koostisosad

Serveerimised: 4

300 g hakkliha; 1 sibul, hakitult; 2 supilusikatäit õli; 400 g konservtomateid; 1⁄2 puljongikuubikut; soola.

Ettevalmistamine

1.Koorige ja hakkige sibul. 2.Pange sibul anumasse koos õliga, katke kinni ja kuumutage 2 minutit võimsusel 500 W. 3.Segage juurde hakkliha, katke ja küpse- tage 2 minutit võimsusel 750 W. 4.Lisage hakitud tomatid koos poole mahla, puljongikuubiku ja soolaga. Segage, katke ja küpsetage 6-8 minutit võimsusel 500 W. 5.Segage rooga küpsetamise jooksul aeg- ajalt. 6.Kui kaste on küpsetusaja lõppedes liiga vedel, võtke anumalt kate ära ja jätkake küp- setamist, kuni olete saavutanud sobiliku konsistentsi.

Whirlpooli nõuanded

Kui soovite, võite lisada kastmesse peeneks- hakitud porgandi, selleri ja sibula, pikendades vajadusel küpsetusaega.